english.jpgEN
toate categoriile
english.jpgEN
bandă laterală

Acasă> ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 • Pot avea o mostră pentru a testa calitatea?

  Da, o comandă de probă este binevenită.

 • Ce zici de prețul tău?

  Prețurile noastre pot fi modificate în funcție de aprovizionare și de alți factori de piață. Vă vom trimite o listă de prețuri actualizată în funcție de cererea dvs..

 • Aveți o cantitate minimă de comandă?

  Depinde. Pentru unele articole, o bucată este ok, pentru unele articole mici, este posibil să avem un MOQ și putem face unele modificări în funcție de situația reală. Vă rugăm să ne consultați atunci când aveți nevoie de produse specifice.

 • Puteți furniza documentația relevantă?

  Da, vă putem oferi documentație în funcție de nevoile dvs., cum ar fi certificatul ISO, raportul de testare, PVOC sau COC etc.

 • Care este termenul de livrare?

  Depinde de comanda ta. Proba de stoc este de aproximativ 1-3 zile, eșantionul personalizat este de 7-12 zile, timpul de producție a lotului este de 20-25 de zile. În cazul în care timpul nostru de livrare nu corespunde termenului limită, vă rugăm să discutați cerințele dvs. cu reprezentantul dvs. de vânzări. În toate cazurile vom încerca să ne adaptam nevoilor dumneavoastră. În cele mai multe cazuri, suntem capabili să facem acest lucru.

 • Ce fel de metode de plată acceptați?

  Puteți efectua plata în contul nostru bancar:
  30% depozit în avans, 70% sold contra copiei B / L.

 • Care este garanția produsului?

  Garantăm materialele și manopera noastră. Angajamentul nostru este de a vă satisface cu produsele noastre. În garanție sau nu, cultura companiei noastre este de a aborda și de a rezolva toate problemele clienților, spre satisfacția tuturor

 • Garantați livrarea sigură și sigură a produselor?

  Da, folosim întotdeauna ambalaje de export de înaltă calitate. De asemenea, folosim ambalaje specializate pentru pericol pentru mărfuri periculoase și expeditori de depozitare la rece, validați, pentru articole sensibile la temperatură. Ambalajele de specialitate și cerințele standard de ambalare pot suporta o taxă suplimentară.

 • Ce zici de taxele de transport?

  Costul de transport depinde de modul în care alegeți să primiți mărfurile. Express este în mod normal cel mai rapid, dar și cel mai scump mod. Pe mare este cea mai bună soluție pentru cantități mari. Pentru exact transportul de marfă, putem obține pentru dvs. în funcție de nevoia dvs. reală. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.